Yeni Sohbet Odaları Mobil Chat Siteleri

Resim
        SOHBET GİRİŞİ Merhaba değerli okurlarım bugün sizler için seçmiş olduğumuz konunun adı Yeni Sohbet Odaları, elimizden geldiği kadarı ile sizlere bu odaları tanıtmak istiyorum. Yeni sohbet odaları bazen canı sıkılan insanların eğlence mekanı, bazen de kendisine bir arkadaş arayan bireylerin son durağı olmuştur. Çevrenizde ve etrafınızda, hatta haber bültenlerinde görmüşsünüzdür. İnternet üzerinde evlendiler, tanıştılar gibi haberler ve işte bunların hepsi sohbet odaları gibi sanal yazışmalı ortamlarda oluyor. Üstelik bu siteler oldukça güvenli ve ileri zamanda size problem teşkil etmeyecek sitelerdir. Bu güzel muhabbet ortamında Yeni Platform kurallarına uygun bir şekilde zaman geçirmenizi canı gönülden arzu ederiz.   Yeni Chat Sohbet ve Yeni Sohbet Uygulamaları Artık yeni arkadaşlar edinmek Yeni sohbet siteleri ile çok kolay, yapmanız gerekenleri aslında biliyorsunuz ama ben yine de siz değerli kullanıcılarımız için tekrar ede

Facebook'tan Sıkılanların Yeni Adresi: Sohbet Siteleri!





Facebook; 2000'lerin başında ABD'de yalnızca üniversite öğrencilerinin kayıt olabildiği ve Yonja misali insanların kaynaşmasını sağlayan bir siteydi. Facebook'un deyim yerindeyse patlaması ise 2007 yılında olmuştur. Bilhassa, Türk kullanıcıların Facebook kullanmaya başlaması, 2007 yılının Ekim ayı itibariyle yoğunluk göstermiştir. Bu sürecin 2010'ların başına kadar devam ettiği söylenebilir. İlk yıllarda, Facebook'un yaş ortalaması üniversite gençlerinin varlığını işaret ederken ilerleyen yıllarda her yaştan insanların katılımıyla bu oran dengelenmiştir. Facebook'un yıllar içerisinde kendini yenileyemediği herkes tarafından fark edilmektedir. 2007'den beri neredeyse aynı arayüzü kullanan Facebook; kullanıcılarına yenilik vaat edememektedir. Bilhassa, Facebook mesajlaşma uygulamalarının kullanışsız olması, insanları eski alışkanlıklarına geri döndürmektedir. Siz de Facebook'tan sıkılan ve çareyi sohbet odaları ve chat odaları  arayan biriyseniz emin olun bu kararınızdan hiç pişman olmayacaksınız!

Facebook Neden Yerini Sohbet Odalarına Kaptırdı?

Facebook'un yerini sohbet odalarının alma sebebi, hiç şüphesiz Facebook'un yıllar içerisinde kendini hiç yenileyememiş olmasıdır. Bu yüzden, Facebook kullanıcı sayısı, her geçen yıl düşmektedir. İnsanların tercihi, sohbet odaları olmaya başlamıştır. Bunun sebebi, hiç şüphesiz sohbet odalarındaki samimi ortamın Facebook'ta olmamasıdır. Facebook; 2019 yılı itibariyle terk edilmiş bir kasaba izlenimine sahiptir. Facebook'ta yalnızca eski arkadaşlarıyla iletişimini kaybetmek istemeyen belirli bir kitle bulunmaktadır. Bunun dışında, çoğu kişi, Facebook'ta paylaşım yapmaya veya en basitinden profil fotoğrafını değiştirmeye dahi gerek duymamaktadır.

Sohbet Odalarının Facebook'tan Daha Popüler Olma Sebepleri

Sohbet odalarının Facebook'tan daha popüler olması; hiç şüphesiz Facebook'ta olmayan aktifliğin sohbet odalarında olmasıdır. 7/24 aktif bir kullanıcı kitlesine sahip olan sohbet sitelerinde insanlar, kayıt oldukları andan itibaren başka insanlarla iletişim kurmaya hak kazanırlar. Ancak, Facebook'ta iletişim kurmak için o kişiyle arkadaş olmanız gerekir. Bunun yanı sıra, Facebook'un mesajlaşma uygulamaları, kullanışlı değildir. Gönderilen mesajların iletilemediği durumlar vardır. Facebook'ta insanların 7/24 aktif olması mümkün değildir. Sohbet odalarındaki iletişimin kalitesi, samimiyet, hızlılık ve kolay kayıt olma gibi faktörlerin hiçbirisi Facebook't yoktur. Tüm bu sebeplerden dolayı, sohbet siteleri, Facebook'un popülerliğini elinden almaktadır. Bu durumun gelecekte de devam edeceği öngörülmektedir.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yeni Sohbet Odaları Mobil Chat Siteleri

Chat Siteleri ve Arkadaşlık